winkelwagen   Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.


Alles voor Popmuziek:

Leveren of afhalen

In de winkelwagen kan u kiezen om de bestelling op te sturen of klaar te leggen in één van onze winkels.

Saturday 20 April 2019

Momenteel zijn wij open!

Hebt u vragen?

Antwerpen: 03 216 98 46
Leuven: 016 295 495

Of stuur ons een e-mail!

Onze openingsuren


Het Unizo E-commerce Label waarborgt dat u in vertrouwen kan winkelen op deze webshop.

Meer weten...


David Guetta: The Songbook

The Songbook. Guetta, David


The Songbook


David Guetta


Zang, piano en gitaar

Uitgever Faber Music
In voorraad! U kan dit artikel onmiddellijk reserveren of laten thuisbezorgen. Art.-no. 105416

Onze winkels in Antwerpen en Leuven
Actuele voorraadstatus per winkel:
direct beschikbaarAntwerpen
één à twee werkdagenLeuven

zet op uw verlanglijstje

A collection of 42 hit songs from the world's biggest DJ, arranged for piano, voice and guitar for the first time in one book. This artist-approved songbook features a 4-page colour photo section and includes Number 1 hits such as Titanium, When Love Takes Over and Club Can't Handle Me.

  1. 2U (feat. Justin Bieber)
  2. Baby When The Light (feat. Cozi)
  3. Bad (feat. Vassy)
  4. Bang My Head (feat. Sia)
  5. Club Can't Handle Me (feat. Flo Rida)
  6. Commander (feat. Kelly Rowland)
  7. Dangerous (feat. Sam Martin)
  8. Gettin' Over You (feat. Chris Willis, Fergie & LMFAO)
  9. Goodbye Friend (feat. The Script)
  10. Hey Mama (feat. Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack)
  11. I Can Only Imagine (feat. Chris Brown & Lil Wayne)
  12. I Gotta Feeling (feat. The Black Eyed Peas)
  13. I'll Keep Loving You (feat. Birdy & Jaymes Young)
  14. In Love With Myself (feat. J.D. Davis & Joachim Garraud)
  15. Just One Last Time (feat. Taped Rai)
  16. Laserlight (feat. Jessie J)
  17. Listen (feat. John Legend)
  18. Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris)
  19. Love Don't Let Me Go (feat. Joachim Garraud, Chris Willis & The Egg)
  20. Love Is Gone (feat. Chris Willis)
  21. Lovers On The Sun (feat. Sam Martin)
  22. Memories (feat. Kid Cudi)
  23. Nothing Really Matters (feat. will.i.am)
  24. One Last Time (feat. Ariana Grande)
  25. People Come, People Go (feat. Chris Willis)
  26. Play Hard (feat. Ne-Yo & Akon)
  27. Right Now (feat. Rihanna)
  28. Sexy Bitch (feat. Akon)
  29. She Wolf (Falling To Pieces) (feat. Sia)
  30. Shed A Light (feat. Robin Schulz & Cheat Codes)
  31. S.T.O.P. (feat. Ryan Tedder)
  32. This One's For You (feat. Zara Larsson)
  33. Titanium (feat. Sia)
  34. Turn Me On (feat. Nicki Minaj)
  35. What I Did For Love (feat. Emeli Sandé)
  36. When Love Takes Over (feat. Kelly Rowland)
  37. Where Them Girls At? (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
  38. The Whisperer (feat. Sia)
  39. Who's That Chick? (feat. Rihanna)
  40. Without You (feat. Usher)
  41. The World Is Mine (feat. J.D. Davis & Joachim Garraud)
  42. Yesterday (feat. Bebe Rexha)
(ISBN 9780571540457)