winkelwagen   Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.


Alles voor Dwarsfluit:


De Bouw van de Dwarsfluit (Stripverhaal)
Van Geel, Ingrid

in voorraad

10.50 €    

Tuesday 24 April 2018

Momenteel zijn onze winkels gesloten. Morgen zijn wij terug open vanaf 10u.

Hebt u vragen?

Stuur ons een e-mail!
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Onze openingsuren


Het Unizo E-commerce Label waarborgt dat u in vertrouwen kan winkelen op deze webshop.

Meer weten...

Amazing Solos for Flute. Album

Amazing Solos for Flute




Harrison, Howard


Dwarsfluit en piano

Uitgever Boosey & Hawkes
Bestelbaar Dit artikel is niet (meer) in voorraad. De levertermijn bedraagt normaal vijf tot negen werkdagen. Art.-no. 11948

Onze winkels in Antwerpen en Leuven
Actuele voorraadstatus per winkel:
vijf tot negen werkdagenAntwerpen
vijf tot negen werkdagenLeuven

zet op uw verlanglijstje

The music in this book is appealing, sometimes truly great music which just happens to be simple. None of the pieces is merely 'educational' - almost al of them had successful lives of their own before they found their way here - and they have all been chosen for their individual, purely musical strengths. However, the book is more than just a collection of performable pieces; the pieces in it are roughly graded and very varied in their demands, so that any player who works through them will have the chance to consolidate and polish their technique. They are also more than usually varied in style. They will give some unexpected pleasure and signpost some interesting and enjoyable pathways that might otherwise have remained unexplored.


  • Mueller, Johnson, Busse & Woods: The Wang Wang Blues
  • F. Schubert: Bliss
  • W.A. Mozart: Allegro
  • M. Praetorius: Tanz des Burgermeisters
  • B. Bartók: Pleasantry II (from 'For Children')
  • H. Harrison: The Blue Beyond
  • S. Prokofieff: Troika (from 'Lieutenant Kijé')
  • The Cuckoo (English Folk Song)
  • Grieg, Gavotte (from the Holberg Suite)
  • L. Janácek: Three Moravian Folk Songs (Budicek, Psanicko, Stalost)
  • A. Vivaldi: Larghetto
  • A. Vivaldi: Allegro
  • J.S. Bach: Minuet for Anna-Magdalena
  • S. Joplin: Original Rags
  • T. Carolan: Lord Inchiquin
  • L. Bernstein: America (from 'West Side Story')
  • Stars, No Moon (Peruvian Traditional)
  • Peruvian Dance Tune (Peruvian Traditional)
  • P. Warlock: Basse Danse (from 'Capriol Suite')
  • S. Joplin: Magnetic Rag
  • H. Harrison: Three Circular Songs
  • A. Dvorák: Song (from 'The Cello Concerto')
  • A. Vivaldi: Winter (from 'The Four Seasons')
  • G. Bizet: Seguidilla (from 'Carmen')
(ISMN 9790060084683)