winkelwagen   Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.


Alles voor Piano:


Piano playing with questions answered
Hofmann, Josef

in voorraad

14.34 €    

Friday 25 May 2018

Momenteel zijn wij open!

Hebt u vragen?

Antwerpen: 03 216 98 46
Leuven: 016 295 495

Of stuur ons een e-mail!

Onze openingsuren


Het Unizo E-commerce Label waarborgt dat u in vertrouwen kan winkelen op deze webshop.

Meer weten...

The Russian collection. Album

The Russian collection





Uitgever Chester Music
In voorraad! U kan dit artikel onmiddellijk reserveren of laten thuisbezorgen. Art.-no. 75319

Onze winkels in Antwerpen en Leuven
Actuele voorraadstatus per winkel:
direct beschikbaarAntwerpen
één à twee werkdagenLeuven

zet op uw verlanglijstje

A superb 160 page volume packed with solo Piano arrangements of great Russian music from the 19th to the 20th centuries.

A specially written foreword places the music in historical and national context and includes biographical details of many of the featured composers.

The arrangements are intended for the intermediate to advanced player but the book will give any pianists a unique practical and historical insight into Russia's immense contribution to the international world of music.


  • 1812 Overture [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • Autumn: Petit Adagio (The Seasons Op.67) [Glazunov, Alexander]
  • Canzonetta [Cui, César]
  • Capriccio On Russian Themes [Glinka, Mikhail]
  • Dance Of The Cygnets (Swan Lake) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • Dance Of The Knights (Romeo And Juliet) [Prokofiev, Sergei]
  • Dance Of The Sugar Plum Fairy (The Nutcracker) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • Gopak (Sorontchintsy's Fair) [Mussorgsky, Modest]
  • In The Clearing Op.23 [Lyadov, Anatoly]
  • March (The Nutcracker) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • Marina's Aria (Boris Godunov) [Mussorgsky, Modest]
  • Mélodie Op.3 No.1 In F [Rubinstein, Anton]
  • Nocturne (String Quartet No.2) [Borodin, Alexander]
  • Overture (Ruslan And Lyudmila) [Glinka, Mikhail]
  • Piano Concerto No.4 Op.70 Movement II (Excerpt) [Rubinstein, Anton]
  • Polovtsian Dances (Prince Igor) [Borodin, Alexander]
  • Prayer: 'My Thoughts Are Heavy' [Glinka, Mikhail]
  • Prelude (Trois Morceaux Op.49 No.1) [Glazunov, Alexander]
  • Prélude Op.11 No.1 [Scriabin, Alexander]
  • Prélude Op.11 No.15 [Scriabin, Alexander]
  • Prélude Op.11 No.2 [Scriabin, Alexander]
  • Prélude Op.11 No.23 [Scriabin, Alexander]
  • Prélude Op.11 No.4 [Scriabin, Alexander]
  • Prélude Op.11 No.5 [Scriabin, Alexander]
  • Promenade (Pictures At An Exhibition) [Mussorgsky, Modest]
  • Romance Op.44 No.1 [Rubinstein, Anton]
  • Sabre Dance (Gayane) [Khachaturian, Aram]
  • Scene (Swan Lake) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • String Quartet No.8 Movement V [Shostakovich, Dmitri]
  • Symphony No.5 In D Minor Movement III [Shostakovich, Dmitri]
  • Symphony No.5 In E Minor Op.64 Movement II [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • The Firebird Berceuse & Finale [Stravinsky, Igor]
  • The Flight Of The Bumblebee (Tale Of The Tsar Saltan) [Rimsky-Korsakov, Nikolai]
  • The Snow Maiden Prologue [Rimsky-Korsakov, Nikolai]
  • The Young Price And The Young Princess (Scheherazade) [Rimsky-Korsakov, Nikolai]
  • Troika (Lieutenant Kijé) [Prokofiev, Sergei]
  • Valse In E Flat [Glinka, Mikhail]
  • Violin Concerto In A Minor Op.82 Movement II (Opening) [Glazunov, Alexander]
  • Waltz (Swan Lake) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • Waltz (The Sleeping Beauty) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
  • Waltz Of The Flowers (The Nutcracker) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]
(ISBN 9781849386906)