ACCUEIL | RECHERCHE AVANCÉE | INSTANT PRINT | CONTACT | SE CONNECTER | SERVICE CLIENTELE | LIVRAISON | PAIEMENT
winkelwagen   Caddie

Votre caddie est vide.

 

Tout pour Guitare:

Recommandé!

Scherzo-Tarantella, Op.16
Wieniawski, Henri
 


 
en stock

14.85 €    

 
 
Suivez nous sur Facebook

Suivez nous sur

et ne ratez plus nos nouveautés!

 
Sunday 20 June 2021

Pour le moment nos magasins sont fermés. Lundi nous sommes ouvert de 10h.

Avez-vous des questions?

Envoyez nous un mail!
Nous vous répondons dès que possible.

Nos heures d'ouverture

 
Qualité garantie

Le label de E-commerce vous garantit que vous pouvez faire du shopping en toute sécurité sur notre site.

En savoir plus...

 
Gitaarplezier - Vol.1. Stassen, Ronald
 
Titre

Gitaarplezier - Vol.1

Compositeur

Ronald Stassen

Instrumentation
Editeur Uitgeverij Gitaro
   
En stock! Vous pouvez directement réserver ou faire livrer cet article. No. art. 107492

Nos magasins à Anvers et Louvain
Etat du stock par magasin:
 
directement disponibleAnvers
directement disponibleLouvain

 
20.00
ajouter à votre liste des désiderata
 

Je kan nu vanaf 8-jarige leeftijd starten met je favoriete instrument te leren spelen. Deze vernieuwende methode is volledig afgestemd op de vereisten van het nieuwe decreet dat sinds 1 september 2018 in alle Vlaamse academies in werking is getreden. Het nieuwe decreet geeft de mogelijkheid om een extra jaar instrument aan te bieden in de 2de graad van het DKO. ‘Gitaarplezier' is volledig afgestemd op deze nieuwe structuur. Je kan dit boek en de reeks ‘Gitaarplezier' ook gebruiken om op eigen houtje te leren spelen. Er is geen voorkennis nodig om met dit boek aan de slag te gaan.

Alle basistechnieken om klassieke gitaar te leren spelen worden stap voor stap aangeleerd. Meer dan 50 liedjes zorgen ervoor dat dit boek goed voorzien is van interessant muziekmateriaal om de leerling te enthousiasmeren. Hierdoor zullen al snel liedjes worden voorgespeeld aan vriendjes of familie. Je vindt in dit boek een heldere uitleg met duidelijke afbeeldingen, heldere overzichten en onze mascotte: Gekko de gitarist.

De 3 hoofdstukken zijn telkens belangrijke mijlpalen in het aanleren van de basis van gitaar. Aan het begin van ieder hoofdstuk krijg je een duidelijk overzicht wat je zal leren. Ieder hoofdstuk eindigt met notenleeroefeningen en een creatieve opdracht. Per hoofdstuk komt het groepsmusiceren veelvuldig aan bod, zelfs vanaf de eerste les. Via kleine opdrachten (invullen, verkennen, opzoeken,…) wordt de onderzoeker in de leerling aangewakkerd en in de juiste richting gestuurd. Spelenderwijs worden dus de verschillende competenties aangewakkerd.

Je kan op www.gitaarplezier.be alle muziekstukken beluisteren en zelfs meespelen met filmpjes uit het ‘gitaarplezier kanaal' van youtube. Je vindt er ook artikels over gitaar, downloadbare partituren, nieuwe muziekstukken, gitaargames, theorieblaadjes, …

In De Kunstkoepel (Lanaken, Zutendaal en Bilzen) waar ik sinds 2005 lesgeef, wordt door directeur Roland Smeets en mijn medecollega's steeds vooruitstrevend gewerkt om vernieuwende manieren van lesgeven uit te proberen en te evalueren. Deze ervaringen van lesgeven zijn in dit boek opgenomen.

Ronald Stassen

(ISBN 9789082588415)