ACCUEIL | RECHERCHE AVANCÉE | INSTANT PRINT | CONTACT | SE CONNECTER | SERVICE CLIENTELE | LIVRAISON | PAIEMENT
winkelwagen   Caddie

Votre caddie est vide.

 

Notre catalogue :

Partitions

 
Suivez nous sur Facebook

Suivez nous sur

et ne ratez plus nos nouveautés!

 
Sunday 3 July 2022

Pour le moment nos magasins sont fermés. Lundi nous sommes ouvert de 10h.

Avez-vous des questions?

Envoyez nous un mail!
Nous vous répondons dès que possible.

Nos heures d'ouverture

 
Qualité garantie

Le label de E-commerce vous garantit que vous pouvez faire du shopping en toute sécurité sur notre site.

En savoir plus...

 
crumb crumb crumb

David Roberts: Geschiedenis van de Rockmuziek

Geschiedenis van de Rockmuziek. Roberts, David
 
Titre

Geschiedenis van de Rockmuziek

Auteur

David Roberts

Instrumentation
Editeur Librero
   
En stock! Vous pouvez directement réserver ou faire livrer cet article. No. art. 111213

Nos magasins à Anvers et Louvain
Etat du stock par magasin:
 
un à deux jours ouvrablesAnvers
directement disponibleLouvain

 
19.95
ajouter à votre liste des désiderata
 

Heb je je ooit afgevraagd hoe je favoriete band is ontstaan, wil je graag een helder overzicht van alle sounds en stijlen van je favoriete artiest of wil je weten welke muzikanten allemaal hebben meegespeeld op een bepaald album? In dit bijzondere en fascinerende boek lees je alles over de bezettingswisselingen, de platenlabels, de belevenissen, de looks en de sounds van 250 van de bekendste en belangrijkste rockbands van de afgelopen vijftig jaar.
De uitvoerige artikelen in dit boek zijn alfabetisch gerangschikt op artiesten- of bandnaam en bevatten informatie over alle groepsleden, ongeacht hun rol in de band, ongeacht hoe kort of hoe lang ze meespeelden, en ongeacht of ze beroemd zijn of niet. De teksten worden aangevuld met foto's van belangrijke bandleden, van vroeger en nu, en zowel de oprichters als de huidige bandleden zijn in de tekst gemarkeerd, zodat je ze makkelijk kunt herkennen.
Mooi vormgegeven, in kleur gecodeerde overzichten tonen alle aspecten van de geschiedenis van iedere artiest en elke band. Zo kun je meteen zien welke muzikanten wanneer meespeelden en op welke instrumenten, bij welke platenlabels de band zat, wanneer de albums uitkwamen en wie daarop meespeelden. Bovendien zie je de verkoopcijfers van de succesvolste albums van topbands.

Van meer dan vijftig van de belangrijkste bands is de beschrijving aangevuld met een dubbele fotopagina, die een schitterend overzicht geeft van de veranderingen in hun uiterlijk, gekoppeld aan hun beste albums en historische hoogtepunten.

Achter in het boek staat een uitgebreid artiestenregister. Hierin staan alle beschreven muzikanten vermeld, zodat je de rockcarrière van de afzonderlijke bandleden kunt volgen van de ene band naar de andere, en weer terug. Boeiend, uitgebreid en boordevol informatie: Geschiedenis van de rockmuziek is hét naslagwerk voor iedereen die van rock houdt.

  • Boeiende achtergrondverhalen over de sounds, bezettingswisselingen, platenlabels en prestaties van 250 van de beste rockbands aller tijden.
  • Grafische overzichten met alle informatie over de bands in één oogopslag en fraaie fotopagina's die de ontwikkeling van de grootste bands laten zien.
  • Een ongeëvenaarde rockencyclopedie voor iedereen die geïnteresseerd is in rockmuziek van toen en nu.

Het voorwoord is geschreven door Alice Cooper: Alice Cooper is een van de invloedrijkste personen in de rock: Johnny Rotten zong zijn nummer ‘I'm Eighteen' toen hij auditie deed voor de Sex Pistols, Kiss werd geïnspireerd door zijn shows en de Foo Fighters nodigden hem uit op het podium om met hem zijn hit ‘School's Out' te spelen. Zijn songs werden bewonderd door Bob Dylan en gecoverd door bands als Def Leppard en Sonic Youth. Zijn laatste album in een carrière vol klassiekers is Welcome 2 My Nightmare.

(ISBN 9789089983251)