Piano Methode voor Volwassen Beginners - Deel 1
search
  • Piano Methode voor Volwassen Beginners - Deel 1

Piano Methode voor Volwassen Beginners - Deel 1

Instrument
Piano
Auteur/Compositeur
Alfred's Basic Piano Library
Éditeur
Broekmans & Van Poppel
Article
Partition

Alfred's Piano Methode voor Volwassenen Beginners is opgezet voor de leerling die snel piano wil leren spelen door middel van de akkoorden-aanpak. De methode biedt een aantal methodieken die er toe bijdragen dit doel met succes te bereiken. De methode klimt geleidelijk op in moeilijkheidsgraad zonder dat er hiaten ontstaan als gevolg van het overslaan van moeilijke gedeeltes. Daar komt bij dat er voor beide handen akkoorden aangeleerd worden. Dit heeft tot gevolg dat de melodieën in deze methode, muzikaal gezien, beter van gehalte zijn en dat maakt het pianospelen tot een rijke en voldoening gevende ervaring. Wat ook behandeld wordt is hoe de akkoorden opgebouwd worden. In plaats van de akkoorden uit het hoofd te leren, wordt de student aangeleerd hoe ze de akkoorden zelf kunnen afleiden in elke toonaard waarin gespeeld wordt.

Tenslotte is de keuze van het liedmateriaal uitstekend; er zijn populaire en bekende melodieën bij, afgewisseld door goed in het gehoor liggend, oorspronkelijk repertoire en dit alles draagt bij tot het genot en genoegen van het muziek maken.

De CD, die speciaal gemaakt is om bij dit boek te gebruiken, stelt U in staat om elk stuk precies zo te horen als het gespeeld moet worden, met of zonder instrumentale begeleiding. U zult veel plezier beleven aan het meespelen met de pianopartijen en de begeleidingen.

versie boek met cd

18,95 €
Quantité
En stock
Stock par magasin
Anvers Disponible
Louvain Disponible

14706
9789082053258