ACCUEIL | RECHERCHE AVANCÉE | INSTANT PRINT | CONTACT | SE CONNECTER | SERVICE CLIENTELE | LIVRAISON | PAIEMENT
winkelwagen   Caddie

Votre caddie est vide.

 

Tout pour Percussions:

Recommandé!

Tipboek Drums
Pinksterboer, Hugo
 


 
en stock

17.50 €    

 
 
Suivez nous sur Facebook

Suivez nous sur

et ne ratez plus nos nouveautés!

 
Monday 17 May 2021

Nous sommes ouvert de 10h.

Avez vous des questions?

Envoyez nous un mail!
Nous vous répondons dès que possible.

Nos heures d'ouverture

 
Qualité garantie

Le label de E-commerce vous garantit que vous pouvez faire du shopping en toute sécurité sur notre site.

En savoir plus...

 
crumb crumb crumb

Peter Deiman: Cajón in de Popmuziek

Cajón in de Popmuziek. Deiman, Peter
 
Titre

Cajón in de Popmuziek

Compositeur

Peter Deiman

Instrumentation
Editeur Freedom Cajon Drums
   
A commander Cet article n'est plus en stock. Normalement le délai de livraison est deux à trois semaines. No. art. 66530

Nos magasins à Anvers et Louvain
Etat du stock par magasin:
 
deux à trois semainesAnvers
deux à trois semainesLouvain

 
35.95
ajouter à votre liste des désiderata
 

De cajóncursus is zowel voor de beginnende als voor de meer ervaren slagwerker. Voor iemand die op een of andere manier al met slagwerk bezig is, zal er veel herkenbaars inzitten. Toch biedt het boek ook voor hem voldoende stimulans vanwege de schat aan informatie en uitdagende metronoomcijfers.

In het boek vind je duidelijke en instructieve aanwijzingen om zelf aan de slag te gaan. De cursus bestaat uit zeven hoofdstukken. Elk hoofdstuk is opgedeeld in onderwerpen. Gedurende de cursus wordt er diverse malen terugverwezen naar onderwerpen die al eerder aan bod kwamen. Stap voor stap ontwikkel je nieuwe technieken en grooves.

Voorbeelden van songs zijn in overvloed te vinden. De grooves worden met een nieuw ontworpen notatiesysteem eenvoudig weergegeven en nodigen je al vanaf de eerste bladzijde uit om te gaan spelen.

Geen lastig notenschrift dus waar je je doorheen moet worstelen: de geaccentueerde slag wordt weergegeven door een bommetje, de lichte slag door een vingertop. Als je door het boek bladert snap je direct wat er wordt bedoeld. Na de cursus weet je van veel muziekstijlen welke groove er het beste bij gespeeld kan worden.

Bij het boek hoort een DVD met opnames die voornamelijk in de buitenlucht zijn gemaakt plus fraai vormgegeven studiobeelden. De voorbeelden daarop van songs en oefeningen uit dit boek zijn grotendeels in drie tempo's gespeeld: op halve snelheid, driekwart van de snelheid en de oorspronkelijke snelheid.