ACCUEIL | RECHERCHE AVANCÉE | INSTANT PRINT | CONTACT | SE CONNECTER | SERVICE CLIENTELE | LIVRAISON | PAIEMENT
winkelwagen   Caddie

Votre caddie est vide.

 

Notre catalogue :

Partitions

 
Suivez nous sur Facebook

Suivez nous sur

et ne ratez plus nos nouveautés!

 
Tuesday 24 May 2022

Nous sommes ouvert!

Avez-vous des questions?

Anvers: 03 216 98 46
Louvain: 016 295 495

Ou envoyez nous un mail!

Nos heures d'ouverture

 
Qualité garantie

Le label de E-commerce vous garantit que vous pouvez faire du shopping en toute sécurité sur notre site.

En savoir plus...

 
Computer Concordantie Zingend Geloven. Album
 
Titre

Computer Concordantie Zingend Geloven

 

Album

Instrumentation
Editeur Boekencentrum
   
A commander Cet article n'est plus en stock. No. art. 96007

Nos magasins à Anvers et Louvain
Etat du stock par magasin:
 
délai de livraison inconnuAnvers
délai de livraison inconnuLouvain

 
ajouter à votre liste des désiderata
 

Met de Computer concordantie op Zingend Geloven op CD-ROM Windows 1.5 en Mac 2.5 kunt u:

  • bladeren in alle delen Zingend Geloven via het beeldscherm
  • nieuw! op meerdere trefwoorden tegelijk opzoeken met ‘en/of'
  • nieuw! associatief zoeken op trefwoorden (Windows)
  • passende liederen vinden bij bijbelpassages of voor bepaalde gelegenheden (een bijzondere dienst, een onderdeel uit de dienst of gedeelte van het kerkelijk jaar)
  • informatie over dichters en componisten raadplegen
  • nieuw! informatie over tekst en melodie raadplegen
  • de tekst en de éénstemmige muzieknotatie van een lied, mèt of zònder de tekst van het eerste (Windows) / ieder willekeurig (Mac) couplet, eenvoudig knippen en plakken.

Verbeteringen Nieuw in de Windowsversie 1.5 in vergelijking met de versie 1.0 is, dat deze ook draait onder Windows Vista en 7. Nieuw is ook dat u nu kunt kiezen voor volledige installatie op de harde schijf of gedeeltelijke installatie. In het eerste geval kunt u dus werken zonder dat de cd-rom in de speler zit, maar vergt het programma meer geheugenruimte. In het tweede geval moet u zoals voorheen de cd-rom in de speler doen en beperkt u het beslag op de geheugencapaciteit. Tevens zijn een aantal verbeteringen in de software aangebracht waardoor het programma nog soepeler draait. Verder zijn de hierboven aangegeven nieuwe zoekingangen toegevoegd. Voor Mac gebruikers is er in navolging van de Liedboek Concordantie nu ook een Mac aan de cd-rom toegevoegd.

Omruilregeling De bezitters van versie 1.0 kunnen hun cd-rom aan de uitgeverij ter omruiling aanbieden bij aanschaf van versie 1.5. U ontvangt dan een korting van € 25. Het adres vind u onder aan deze webpagina.

Systeemvereisten Voor de Computer Concordantie: besturingssysteem Windows: 95/98/ME, Windows NT/2000, Windows XP, Vista of 7. Mac editie: PowerPC of Intel Mac onder Mac OS X versie 10.4.x of hoger. Het programma neemt 60 - 150 MB aan ruimte van uw harde schijf (HD) in beslag, afhankelijk van wat u installeert op uw harde schijf.

Om de geluidsbestanden onder Windows te kunnen afspelen wordt er een geschikte muziekspeler meegeleverd op cd.

De muzieknotatie- geluidsbestanden laten zich ook zelfstandig gebruiken (zonder de mogelijkheden van de concordantie) onder het Mac OS 7.6 en hoger, alsmede onder Windows 98 en hoger, in combinatie met daarvoor geëigende programma's.

Voor de goede orde: de mogelijkheden en functionaliteiten van de programma's die draaien onder Windows en onder Mac verschillen op enkele punten. Gebruikers die overstappen van Windows naar Mac zullen de verschillen ontdekken. De lange ontwikkel-geschiedenis van de Windows-versie en de volledig nieuwe doordenking en opbouw van de Mac-versie brachten dit mee. Beide programma's zijn zeer functioneel.

(ISBN 9789023967613)