Levering

Levering van uw bestelling

U kan kiezen om uw bestelling te laten klaarleggen in één van onze winkels of om ze te laten opsturen. Deze keuze kan u maken in de winkelwagen. Via e-mail houden we u in elk geval op de hoogte van de status van uw bestelling.

Transport

Samen met Bpost zorgen wij ervoor dat uw bestelling u snel en correct bereikt. Elke dag worden de pakketten opgehaald en de volgende werkdag bezorgd. Bent u niet thuis? Geen probleem: de postbode laat een bericht achter in de brievenbus. U kan nadien, op een tijdstip dat u uitkomt, uw pakket afhalen bij een postpunt in uw buurt.

Verpakking

Bij elke bestelling kiezen wij voor de meest stevige inpakkartons. Zo verzekeren we niet enkel een veilige rit, maar blijft uw bestelling ook beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Overzicht van de verzendingskosten

België4,90 €
Portvrij vanaf 99 €
Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg9,90 €
Portvrij vanaf 99 €             
Andere EU-landen19,90 €
Europa buiten EU29,90 €
USA en rest van de wereld39,90 €

Leveringstermijnen

Voor elk artikel wordt een verwachte leveringstermijn aangegeven. Wat in voorraad is en besteld wordt voor 14.00 u, hebt u meestal de volgende werkdag in huis. Wat niet voorradig is, volgt meestal binnen de vijf à zeven werkdagen. Afwijkende leveringstermijnen vindt u terug in het artikeldetail. Indien een besteld artikel onvoorzien langer op zich laat wachten, brengen wij u natuurlijk meteen op de hoogte.